DAVČNO SVETOVANJE
Podjetjem in fizičnim osebam, ki so z njimi povezana nudimo davčno svetovanje iz vseh davčnih področij, vključno s preventivnimi davčnimi pregledi. Naše prednosti so strokovnost, poznavanje slovenske in mednarodne davčne zakonodaje, davčnih postopkov in najboljših praks.
Smo strokovno podkovana in zaupanja vredna računovodska hiša z več kot dvajsetletno tradicijo. Slovenskim in tujim podjetjem nudimo podporo, svetovanju in izvedbo vseh vrst računovodskih, knjigovodskih in povezanih storitev za vse oblike pravnih subjektov.
Že vrsto let učinkovito sodelujemo s tujimi podjetji in tujimi računovodskimi servisi ter pravnimi svetovalci predvsem iz Italije, Nemčije in Avstrije. Poslovanje s tujino zahteva poznavanje davčne zakonodaje, mednarodnih sporazumov, mednarodnih računovodskih standardov in še veliko več.
Podjetjem svetujemo in pomagamo pri pridobivanje povratnih in nepovratnih sredstev, pri pripravi dokumentacije za pridobivanje bančnih kreditov in garancij, pri izdelavi poslovnih načrtov, pri prodaji in nakupu podjetij, pri izterjavah dolžnikov, pri pripravi pogodb o sodelovanju, itd.
Se podajate v podjetniške vode in ne veste kje in kako začeti? Imate morda le nekaj vprašanj povezanih s potrebnimi koraki, davki, pogodbami o zaposlitvi, itd.? Ne zapravljajte nepotrebnega časa, podali vam bomo vse potrebne informacije in za vas opravili večino postopkov.
Skladno s povpraševanjem lahko za vas organiziramo skupinska ali individualna izobraževanja na želeno tematiko s področij računovodstva, knjigovodstva, administracije ali davkov. Z veseljem vam bomo predali vso potrebno znanje in vas usposobili tudi za bolj zahtevna dela.