MNENJA STRANK

Artel d.o.o.
“Z Jasmino Jenko poslovno sodelujemo od leta 1993. Že ta podatek pove vse. Strokovnost in kakovost, hitra odzivnost in pripravljenost priskočiti na pomoč so odlike, ki krasijo podjetje Anis Biro.”
Jenko Vojteh, Lord Byron bar
“Zadovoljen sem predvsem, ker mi pomagajo, me opozarjajo in sproti obveščajo o novostih. Z dobrim in kvalitetnim odnosom računovodskega servisa lahko prihranim veliko časa in s tem seveda denarja.”
Martina Vatovec s.p.
“Delati kar znamo je lažje kot delati tisto kar ne znamo, zato vse tisto kar ne znamo za nas opravi podjetje Anis biro d.o.o. tako nam ni potrebno trošiti energije in časa za delo in spremembe ki jih zakon zahteva.
Center za starejše občane Lucija d. o. o.
je zasebna družba, ki na podlagi koncesijske pogodbe izvaja dejavnost oskrbe in varstva starejših oseb. Zaradi izvajanja neprofitne dejavnosti, zaveze k spoštovanju resorne zakonodaje in zakonodaje, ki regulira izvajanje javne službe, zaradi določil pogodbe o koncesiji podpisane z Ministrstvom za delo družino in socialne zadeve ter zaradi pravno organizacijske oblike in značilnosti družbe z omejeno odgovornostjo, je naše poslovanje izjemno kompleksno in zahteva široka znanja tudi s področja davčno – finančnih predpisov.
Ker se v centru zavedamo pomena kakovosti poslovanja smo v naše delo integrirali zahteve standarda ISO 9001:2008 in si pridobili ustrezen certifikat Sistema vodenja kakovosti, ki še dodatno zahteva visoko usposobljenost in ustrezna znanja in kompetence tudi na računovodskem področju.
Področje računovodskega in davčnega obdelovanja podatkov ter svetovanja smo zato zaupali družbi ANIS BIRO d.o.o., ki s svojim strokovnim delom ustreza našim zahtevam in potrebam.
Kocjančič Aljoša, Manager agencije, Agencija Mori d.o.o
Ker se sami zavedamo kako pomembna je strokovnost, prijaznost ter narediti vse najboljše za dobro stranke, sem vesel da sodelujem s takšnim podjetjem, ki ima enak odnos.
Vizionarka podjetja Anis Biro, Jasmina Jenko, ima vizijo, znanje in sposobnost zadovoljiti še tako zahtevno stranko.
Ker smo v toku življenja, kjer se spremembe dogajajo vsakodnevno, je pomembno pri dobrem poslovanju podjetja biti ažuren in ob pravem času dobiti pravo informacijo. V podjetju Anis Biro je strokoven kader, ki vam zagotovo to uredi. Poleg tega vam pa se dan polepša s toplim sprejemom in prijazno besedo.
Tako kot imam osebnega zdravnika, kateremu zaupam, tako imam tudi svojega »finančnega« zdravnika, ki sem mu zaupal skrbi za zdravo poslovanje mojega podjetja.
Anis Biro je pravi naslov za dobro kondicijo mojega podjetja.

Imate vprašanja?

Želite poiskati le posamezne informacije ali celovite odgovore?

Želite poslovati z nami?